RSS

Новини навчальних закладів

20.04.2018
ЛДУ БЖД

Практика, практика і ще раз практика: курсанти Університету вдосконалюють практичні навички з гасіння пожеж в резервуарах із нафтою та нафтопродуктами

Курсанти 4 курсу Навчально-наукового інституту пожежної та техногенної безпеки вдосконалюють практичні навички із гасіння пожеж в резервуарах із нафтою та нафтопродуктами на території Львівської нафтобази ПАТ «Концерн Галнафтогаз». Сценарій розвитку пожежі та дії першого КГП моделюються у відповідності до наказу МНС України від 16.02.2004 № 75.
  Теоретичну підготовку курсантів до виконання практичної фази занять викладачі перевіряють на основі ділової гри, де кожен учасник опитування має змогу задати запитання своєму опоненту та тим самим перевірити рівень своєї підготовки.
  Практична фаза передбачає вирішення пожежно-тактичної задачі черговим караулом у складі двох відділень.
  В ході заняття курсанти мають можливість ознайомились із оперативно-тактичною характеристикою об’єкта, технологічним процесом зберігання нафтопродуктів, особливостями, що будуть впливати на організацію гасіння пожежі та ускладнювати цей процес.
  Для проведення занять залучені практичні працівники ГУ ДСНС України у Львівській області та інженерно-технічний персонал об’єкта.
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.