https://www.high-endrolex.com/10 Перший призер Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у галузі «Військові науки» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

19.03.2018
НУЦЗУ

Перший призер Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у галузі «Військові науки»

15 березня 2018 року в Національній академії сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного (м. Львів) відбулась підсумкова науково-практична конференція Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у галузі «Військові науки». Національний університет цивільного захисту України представив курсант 3-го курсу факультету цивільного захисту Шепелєв Іван з доповіддю з теми «Розробка нормативів для оцінювання рівня підготовленості піротехніків до одягання засобів індивідуального захисту сапера». 

Виступивши на секції «Бойове застосування підрозділів» робота, курсант Шепелєв посів ІІІ місце і був нагороджений дипломом. Ця нагорода стала першим поповненням у скриньці дипломів НУЦЗУ в цьому навчальному році.

Курсант Шепелєв: "У першу чергу, я хочу висловити подяку всім, хто допомагав мені у виконанні наукової роботи. Щодо практичних питань я звертався до заступника начальника кафедри піротехнічної та спеціальної підготовки підполковника служби ЦЗ Стецюка Є.І., щодо наукових питань - до старшого наукового співробітника Стрільця В.М. Також я дуже вдячний за організацію та підготовку до цієї конференції проректорові з наукової роботи полковнику служби ЦЗ Андронову В.А. Адже без їх допомоги я би не зміг досягти таких результатів".

 

Самоврядування факультету ЦЗ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10