RSS

Новини навчальних закладів

30.01.2018
ЛДУ БЖД

У рамках міжнародної співпраці представники ЛДУ БЖД відвідали Суспільну Академію Наук (SAN, Społeczna Akademia Nauk) в місті Лодзь (Республіка Польща)

У рамках міжнародної співпраці 21-26 січня 2018 року відбувся академічний візит представників університету до Суспільної Академії Наук  (SAN,  Społeczna Akademia Nauk) в місті  Лодзь (Республіка Польща).

До складу делегації входили  заступник начальника навчально-наукового інституту цивільного захисту Ольга Меньшикова, завідувач кафедри права та менеджменту у сфері цивільного захисту Оксана Повстин, заступник начальника кафедри цивільного захисту та комп’ютерного моделювання екогеофізичних процесів Дмитро Войтович, заступник начальника кафедри експлуатації транспортних засобів та пожежно-рятувальної техніки Микола Сичевський, доцент кафедри управління інформаційною безпекою Марія Мандрона.

У рамках візиту викладачі ознайомилися з функціонуванням державних служб  та відомств Польщі у галузі безпеки, з освітніми програми Академії для студентів спеціальності цивільна безпека, відвідали колл-центр служби 112, міське управління поліції, виправний заклад пенетиціарної служби, підрозділи державної та добровільної пожежної охорони, управління муніципальної поліції міста Лодзь, департамент з питань безпеки та кризового управління при уряді Лодзького Воєводства.

Організаторами зустрічей були директор інституту цивільної безпеки SAN  dr. Andrzej Marjański та dr. Bogdan Panek.

Також було проведено лекцію для студентів SAN, на якій презентовано наш Університет та систему цивільного захисту України.

На підсумковій зустрічі за участю поректора з наукової роботи prof. Bogdan Piasecki nauki визначені  перспективні напрямки співпраці університетів, тематика наступних академічних обмінів викладачів і студен

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.