https://www.high-endrolex.com/10 Навчають екстремальні психологи НУЦЗУ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

20.12.2017
НУЦЗУ

Навчають екстремальні психологи НУЦЗУ

Запрошувати фахівців науково-дослідної лабораторії екстремальної та кризової психології науково-дослідного центру з метою проведення лекцій, практичних занять, соціально-психологічних тренінгів до Національної академії Національної гвардії України стало доброю традицією.
Так, днями старший науковий співробітник науково-дослідної лабораторії екстремальної та кризової психології Національного університету цивільного захисту України Яніна Овсяннікова та ад’юнкт лабораторії Валентин Кердивар на базі Національної академії Національної гвардії України був проведений тренінг «Перша психологічна допомога» за матеріалами «Методичного посібника для орієнтації працівників на місцях» Всесвітньої організації охорони здоров’я.
У тренінгу взяли участь 20 практичних психологів Національної гвардії України з різних областей України, які прибули на курси перепідготовки.
У рамках заходу було розглянуто питання щодо визначення й основ першої психологічної допомоги, застосування принципів першої психологічної допомоги, підбиття підсумків отриманих навичок з першої психологічної допомоги, турботи про себе та команду.
Нагадаємо, що у листопаді 2017 року на базі Національної академії Національної гвардії України проходили курси підвищення кваліфікації інші практичні психологи Національної гвардії України з різних регіонів України. І фахівцями науково-дослідної лабораторії екстремальної та кризової психології науково-дослідного центру було проведено тренінг з групою психологів щодо отримання навичок першої психологічної допомоги.


Науково-дослідна лабораторія екстремальної та кризової психології

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10