https://www.high-endrolex.com/10 Fulbright грант на проведення досліджень в США | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

18.12.2017
НУЦЗУ

Fulbright грант на проведення досліджень в США

Проект The system “Dream-coach “Virtual Donbas”” (Тренер мрії "Віртуальний Донбас") рекомендовано Відбірковим комітетом Fulbright Scholar Program для гранту  на проведення досліджень в університетах, наукових та дослідницьких інституціях США на 2018-2019 академічний рік. Керівник проекту Цокота Вікторія – провідний науковий співробітник науково-дослідної лабораторії екстремальної та кризової психології. Система Dream-coach розрахована на підвищення стресостійкості представників ризиконебезпечних професій та на реабілітацію ветеранів та цивільного населення, які постраждали в ході військового конфлікту на сході України.

У межах проекту планується набуття цінного досвіду з побудови протоколів, які дають змогу зануритися у віртуальне середовище  використовуючи напрацювання  та досягнення, американського наукового середовища, обмінятися думками, створити протоколи під керівництвом американських колег та налагодити міжуніверситетську взаємодію.

 

Науково-дослідна лабораторія екстремальної та кризової психології.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10