https://www.high-endrolex.com/10 У НУЦЗУ відбувся круглий стіл, організаторами якого стали НУЦЗУ та Поморська академія (Польща)  | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

13.12.2017
НУЦЗУ

У НУЦЗУ відбувся круглий стіл, організаторами якого стали НУЦЗУ та Поморська академія (Польща) 

13 грудня в Національному університеті цивільного захисту України  відбувся круглий стіл «Конвергенція систем цивільного захисту населення» у режимі відеоконференції. Його співорганізаторами є НУЦЗУ та Поморська академія у Слупську. Цей захід, з одного боку, був присвячений інтернаціоналізації підготовки антикризових управлінців у сфері цивільної безпеки. А з другого – підбиттю підсумків онлайн навчань «BLACK OUT 2017», які відбулися 06 грудня, а слухачі магістратури управління НУЦЗУ стали їх офіційними спостерігачами.
У сьогоднішньому круглому столі, що пройшов на базі навчально-науково-виробничого центру, взяли участь: проректор з навчальної та методичної роботи, кандидат психологічних наук, професор, заслужений працівник освіти України Олег Назаров; проректор з наукової роботи – начальник науково-дослідного центру, доктор технічних наук, професор Володимир Андронов; керівники факультету пожежної безпеки та магістратури управління; викладацький склад кафедри управління та організації діяльності у сфері ЦЗ і кафедри публічного адміністрування у сфері ЦЗ; наукові співробітники ННВЦ, його ад’юнкти та здобувачі; слухачі магістратури управління НУЦЗУ.
На зустрічі також були присутні ведучий телеканалу ОТБ Микола Пахнін і начальник наукового відділу з проблем державної безпеки ННВЦ НУЦЗ України, доктор державного управління, доцент Володимир Стрельцов, який упродовж відеоконференції надавав роз’яснення щодо перспективних напрямків співпраці обох вищих навчальних закладів у сфері якісної підготовки фахівців цивільної безпеки.
Результатом обговорення стало ухвалення учасниками круглого столу рекомендацій, зокрема щодо співпраці Національного університету цивільного захисту України та Поморської академії у Слупську в напрямку формування єдиного освітнього, інформаційного та іншого середовища, а також обміну делегацій у межах підписаної між навчальними закладами Угоди про співпрацю.

 
Навчально-науково-виробничий центр Національного університету цивільного захисту України

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10