https://www.high-endrolex.com/10 Старший викладач кафедри мовної підготовки та курсанти НУЦЗУ взяли участь у IX Міжнародній науково-практичній конференції «Спадщина Г. С. Сковороди: минуле та сучасне» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

12.12.2017
НУЦЗУ

Старший викладач кафедри мовної підготовки та курсанти НУЦЗУ взяли участь у IX Міжнародній науково-практичній конференції «Спадщина Г. С. Сковороди: минуле та сучасне»

5‒7 грудня 2017 року в Харківському національному університеті радіоелектроніки відбулася IX Міжнародна науково-практична конференція «Спадщина Г. С. Сковороди: минуле та сучасне», присвячена 295-річчю від дня народження видатного філософа.
Робота конференції здійснювалася за такими напрямами: «Філософська спадщина Г. С. Сковороди і сьогодення», «Альтруїзм у житті сучасного суспільства», «Сковородинівська традиція і сучасні освітні та виховні практики», «Діалог культур у спадщині Г. С. Сковороди», «Роль і місце творчості в літературній традиції», «Світоглядні настанови філософії
Г. С. Сковороди у контекстах сучасності», «Сковородинівська духовна традиція: проблеми засвоєння і продовження», «Морально-етичне вчення Г. С. Сковороди як орієнтир сьогодення», «Мистецтво жити у контекстах сковородинівської традиції», «Сковородинівська спадщина і сучасна філософсько-педагогічна традиція», «Професійне самовизначення особистості: евристичний потенціал сковородинівської традиції», — у межах яких було виголошено 77 доповідей студентами й викладачами провідних ВНЗ України та США й учителями шкіл, гімназій як Харкова й області, так й інших областей України.
У роботі конференції взяли участь кандидат філологічних наук, старший викладач кафедри мовної підготовки Альона Сергіївна Промська й курсанти другого курсу факультету цивільного захисту Авенір Дубовик та Олена Мельник. Теми доповідей викликали жвавий інтерес і подальше обговорення з-поміж учасників конференції, і робота Олени Мельник здобула ІІІ місце серед найкращих доповідей студентів. Усі учасники конференції отримали почесні грамоти за участь.
Бажаємо нашим молодим фахівцям і вихованцям подальших відкриттів і звершень!


Кафедра мовної підготовки
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10