https://www.high-endrolex.com/10 Представники Університету беруть участь у 24 щорічній конференції та генеральній асамблеї Міжнародної спільноти з управління надзвичайними ситуаціями (TIEMS) | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

04.12.2017
ЛДУ БЖД

Представники Університету беруть участь у 24 щорічній конференції та генеральній асамблеї Міжнародної спільноти з управління надзвичайними ситуаціями (TIEMS)

4 грудня 2017 року в Києві стартувала 24 щорічна конференція та генеральна асамблея Міжнародної спільноти з управління надзвичайними ситуаціями (TIEMS 2017 Ukraine), участь у якій бере 20 країн. Університет представляють завідувач кафедри цивільного захисту та комп’ютерного моделювання екогеофізичних  процесів, доктор фізико-математичних наук, професор Стародуб Юрій Петрович, ТВО начальника кафедри інженерного забезпечення, саперних та піротехнічних робіт, кандидат наук з державного управління, підполковник служби цивільного захисту Ковальчук Віктор Миколайович, старший викладач кафедри пожежної тактики та аварійно-рятувальних робіт, кандидат технічних наук, старший лейтенант служби цивільного захисту Кобилкін Дмитро Сергійович.
Відбулося нагородження представників Університету. Ковальчук Віктор Миколайович був відзначений нагородою TIEMS “The Outstanding Student Instructor 2017”, Кобилкін Дмитро Сергійович був відзначений нагородою TIEMS “The Outstanding Young Resercher 2017”.
         У рамках конференції заплановані робочі зустрічі, доповіді з актуальних питань у сфері управління в надзвичайних ситуаціях та ознайомча поїздка в зону Чорнобильської АЕС.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10