https://www.high-endrolex.com/10  В НУЦЗУ відбулося засідання круглого столу з проблем пожежної безпеки | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

24.11.2017
НУЦЗУ

 В НУЦЗУ відбулося засідання круглого столу з проблем пожежної безпеки

23 листопада на факультеті пожежної безпеки Національного університету цивільного захисту України відбулося засідання круглого столу «Проблеми пожежної безпеки» відповідно до плану наукової і науково-технічної діяльності Державної служби України з надзвичайних ситуацій. У заході взяли участь понад 40 представників територіальних підрозділів, навчальних закладів, наукових установ ДСНС України, керівники підприємств України, що здійснюють свою діяльність у галузі пожежної безпеки.
Очолив зібрання і вітав учасників круглого столу проректор з наукової роботи університету, доктор технічних наук, професор полковник служби цивільного захисту Володимир Андронов. Протягом робочих засідань на базі кафедри автоматичних систем безпеки та інформаційних технологій учасники заходу обговорили нові підходи до визначення  та забезпечення пожежної безпеки об’єктів, проблеми запровадження ризик-орієнтованого підходу; стан, проблемні питання та досвід дослідження пожеж  і  випробувальних робіт у галузі пожежної безпеки; проблемні питання у нормативній сфері в роботі  ДСНС, досвід та шляхи їх вирішення; проблеми  підготовки  фахівців у галузі пожежної безпеки, шляхи вирішення та практичний досвід. Під час обговорення присутні торкнулись також нормативно-правових аспектів роботи фахівців ДСНС України, питань необхідності внесення змін до чинних вимог і правил, обговорили деякі проблемні питання практичної роботи з дослідження пожеж та потреби поширення передового досвіду.
Окремо учасники круглого столу приділили увагу питанням підготовки фахівців як для підрозділів ДСНС України, так і для підприємств й установ, які здійснюють свою діяльність у галузі протипожежного забезпечення об’єктів України. У межах заходу також відбувся обмін інформацією про результати конструкторських робіт, наукових досліджень та здобутків,  обмін думками щодо актуальності і можливих шляхів їх практичного впровадження, визначення  кола проблем, котрі потребують скоординованого розв’язання.
Усі делегати отримали сертифікат учасника круглого столу "Проблеми пожежної безпеки". За результатами заходу було ухвалено резолюцію, яка буде представлена на сайті університету.


 Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото – Ігоря Котова

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10