https://www.high-endrolex.com/10 Викладачі кафедри мовної підготовки стали найактивнішими учасниками Міжнародної науково-практичної онлайн-конференції | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

20.10.2017
НУЦЗУ

Викладачі кафедри мовної підготовки стали найактивнішими учасниками Міжнародної науково-практичної онлайн-конференції

Участь у Міжнародній науково-практичній конференції — це престижно, а участь в онлановій її формі — ще й зручно. Адже це дозволяє подолати кордони, часові й вікові обмеження. Міжнародна  науково-практична онлайн-конференція «Мова в професійному вимірі: комунікативно-культурний аспект» зібрала фахівців, подолавши кордони між Україною, Білоруссю, Казахстаном, Грузією, Росією, США, Китаєм.
«Ми ще не звикли до інтернет-конференцій, проте за ними майбутнє», — переконаний начальник соціально-психологічного факультету НУЦЗУ полковник Андрій Станіславович Куфлієвський.
Традиційно оргкомітет оформив усі надіслані тези в збірник матеріалів конференції. Професійно оформлений, яскравий, він привертає увагу, але найголовніше — він доступний і в електронному форматі.


«Наша конференція відрізняється від решти тим, що її матеріали будуть доступними не тільки в день проведення, але й повсякчас — у електронному збірнику на сайті НУЦЗУ, — підкреслила завідувач кафедри мовної підготовки Ірина Євгеніївна Богданова. — Науковці (і не тільки) зможуть ознайомитися з набутками колег, прокоментувати їхні результати, взяти участь у дискусії».
Учасники конференції поспілкувалися в рамках заходу, не відволікаючись від основного місця роботи, повсякденних турбот і (що важливо в сучасних умовах) не витрачаючи додаткових коштів на дорогу, проживання тощо.
Викладачі кафедри мовної підготовки, безумовно, були найактивнішими учасниками цьогорічної міжнародної конференції.
Науковий форум привернув увагу не тільки філологів: спеціалісти інших галузей жваво коментували публікації. І це не дивно, бо комунікативно-культурний мовний обмін є наразі надзвичайно актуальним.


Дякуємо керівництву Національного університету цивільного захисту України за допомогу в проведенні конференції; учасникам — за змістовні інформативні матеріали; центру інформаційних технологій — за інформаційну підтримку.
До зустрічі на наступному науковому форумі!

Кафедра мовної підготовки

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10