RSS

Новини навчальних закладів

20.10.2017
НУЦЗУ

Науковці НУЦЗУ взяли участь у Всеукраїнській семінар-нараді

18 жовтня 2017 року представники Національного університету цивільного захисту України взяли участь у всеукраїнській нараді-семінарі «Сучасні підходи до проведення та оприлюднення наукових досліджень у галузі науки «Державне управління», яка проводилася на базі Національної академії державного управління при Президентові України у режимі відеоконференцзв’язку.
Метою наради-семінару було обговорення актуальних питань, пов’язаних із атестацією наукових кадрів у галузі науки «Державне управління».
Нараду-семінар відвідали завідувач кафедри публічного адміністрування у сфері цивільного захисту, доктор наук з державного управління, професор Сергій Майстро, начальник наукового відділу з проблем управління у сфері цивільного захисту навчально-науково-виробничого центру, доктор наук з державного управління, старший науковий співробітник Вікторія Шведун та заступник начальника кафедри управління та організації діяльності у сфері цивільного захисту, кандидат наук з державного управління, доцент Роман Приходько.
У роботі наради-семінару також взяли участь представники Міністерства освіти та науки України, Національного агентства з питань державної служби, фахівці та експерти в галузі науки «Державне управління».
За результатами обговорення було сформульовано низку пропозицій для Міністерства освіти і науки України щодо проведення атестації наукових кадрів у галузі науки «Державне управління».

 

Навчально-науково-виробничий центр, прес-служба НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.