https://www.high-endrolex.com/10 Міжнародна співпраця кафедри ОП та ТЕБ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

09.10.2017
НУЦЗУ

Міжнародна співпраця кафедри ОП та ТЕБ

     В рамках розширення міжнародного співробітництва представниками кафедри ОП та ТЕБ професором кафедри Вамболь В.В. та доцентом кафедри Лобойченко В.М. було взято участь в Науковій міжнародній конференції «Ґрунти та добрива в сучасному сільському господарстві» (Culegere de articole științifice «SOLUL ŞI ÎNGRĂŞĂMINTELE ÎN AGRICULTURA CONTEMPORANĂ»), що присвячена 120-річчю з дня народження академіка Іона Дікусара (Кішинеу, Республіка Молдова). Конференція відбулась на базі Інституту ґрунтознавства, агрохімії та захисту ґрунтів «Миколу Дімо», який входить до складу Академії наук Молдови.

    Участь в конференції здійснено в межах договору, укладеного між Національним університетом цивільного захисту України та Інститутом ґрунтознавства, агрохімії та захисту ґрунтів «Миколу Дімо» в 2017 р. щодо сумісної освітньої та наукової діяльності в сфері техногенно-екологічної та радіологічної безпеки й охорони навколишнього середовища.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10