https://www.high-endrolex.com/10 Участь у засіданні Секції з питань рятувальної справи та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій Науково-технічної ради ДСНС України (м. Київ). | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

03.10.2017
НУЦЗУ

Участь у засіданні Секції з питань рятувальної справи та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій Науково-технічної ради ДСНС України (м. Київ).

Представники факультету оперативно-рятувальних сил НУЦЗУ Калиновський А.Я. та Колєнов О.М. взяли участь у засіданні Секції з питань рятувальної справи та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій Науково-технічної ради ДСНС України (м. Київ).

 

Одним із результатів роботи Секції є призначення НУЦЗУ основним виконавцем НДР «Вимоги до облаштування та методика проведення занять на смузі психологічної підготовки» та «Розробка оперативної процедури (СОП) щодо: порядку оцінки відповідності та акредитації піротехнічних підрозділів ДСНС; організації навчального процесу персоналу підрозділів з гуманітарного розмінування в системі ДСНС; організації випробування та оцінки обладнання, пов’язаного з протимінною діяльністю; навчання населення ризикам небезпек від мін та вибухонебезпечних предметів».

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10