https://www.high-endrolex.com/10 Участь у Міжнародних науково-практичних конференціях | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

19.09.2017
НУЦЗУ

Участь у Міжнародних науково-практичних конференціях

Середина вересня видалася дуже насиченою важливими науковими подіями. У м. Миколаїв з 11 по 16 вересня відбулася 13-а Міжнародна науково-практична конференція «Управління проектами: стан та перспективи», яка проходила під егідою Міжнародної Асоціації управління проектами (ІРМА) та Української Асоціації управління проектами (UРМА) на базі Національного університету кораблебудування ім. адмірала Макарова.

У роботі конференції прийняли участь представники Національного університету цивільного захисту Украйни – проректор з персоналу полковник служби цивільного захисту Попов В.М. та начальник кафедри пожежної профілактики в населених пунктах полковник служби цивільного захисту Чуб І.А.

 

 

 

В рамках форуму обговорювалися питання, пов’язані з науковими дослідженнями в області управління проектами та програмами у різних сферах діяльності, у тому числі – цивільному захисті.

У цей же час у м. Коблево Миколаївської області відбулася 6-а Міжнародна науково-технічна конференція «Інформаційні системи і технології – ІСТ-2017», присвячена 80-річчу професора В.В. Свиридова. На пленарному та секційних засіданнях розглядалися проблеми, моделі, методи застосування сучасних інформаційних систем і технологій.

З докладами виступили вчені з України, Білорусі та Польщі, активну участь прийняли і науковці НУЦЗ України.

 

 Для заочної участі у роботі конференції підготовили тези доповідей ад’юнкти кафедри пожежної профілактики в населених пунктах – полковник служби цивільного захисту Гудак Р.В., підполковник служби цивільного захисту Михайловська Ю.В. та капітан служби цивільного захисту Мележик Р.С.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10