https://www.high-endrolex.com/10 В НУЦЗУ побачив світ навчальний посібник з підготовки до захисту дисертаційних робіт | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

27.06.2017
НУЦЗУ

В НУЦЗУ побачив світ навчальний посібник з підготовки до захисту дисертаційних робіт

Днями вийшов друком навчальний посібник «Технологія захисту дисертацій», підготовлений на базі навчально-науково-виробничого центру Національного університету цивільного захисту України. Її автор – начальник навчально-науково-виробничого центру, доктор наук з державного управління, професор Світлана Домбровська. Цей посібник є спробою комплексного висвітлення сучасних вимог до підготовки та захисту дисертаційних робіт. У ньому розглянуто весь процес підготовки кандидатської дисертації, наведено правила її оформлення й автореферату на неї, а також висвітлено порядок проведення публічного захисту дисертації та надано поради щодо оформлення деяких документів атестаційної справи.
Зазначений посібник буде корисним аспірантам і здобувачам наукових ступенів, які працюють над дисертацією, а також науковим керівникам для підвищення культури наукового дослідження дисертантів.


Навчально-науково-виробничий центр

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10