https://www.high-endrolex.com/10 Національний університет ДСНС України та Новий болгарський університет ухвалили угоду про співробітництво | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

19.06.2017
НУЦЗУ

Національний університет ДСНС України та Новий болгарський університет ухвалили угоду про співробітництво

Днями відбулось підписання договору про міжнародне співробітництво між вищими навчальними закладами – Національним університетом цивільного захисту України в особі ректора, генерал-лейтенанта служби ЦЗ, доктора наук з державного управління, професора Володимира Садкового і Новим болгарським університетом в особі ректора, професора Пламена Бочкова. Сторони висловили згоду на обов’язковість співпраці в таких перспективних напрямах: академічній, освітній, науково-дослідній та інших. Згідно із цим договором контактною особою від НУЦЗУ визначено начальника навчально-науково-виробничого центру, доктора наук з державного управління, професора Світлану Домбровську.
Реалізація такої угоди має стати поштовхом до народження нових ідей щодо питань розвитку міжкультурного науково-освітнього діалогу та шляхів адаптації найкращих закордонних практик публічного управління й адміністрування на вітчизняних теренах.

 


Навчально-науково-виробничий центр

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10