https://www.high-endrolex.com/10 Психологи розширили свій інструментарій | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

06.06.2017
НУЦЗУ

Психологи розширили свій інструментарій

2-4 червня 2017 року на базі Національного університету «Одеська юридична академія» у м. Одеса відбулася IХ Міжнародна науково-практична конференція з позитивної психотерапії Н.Пезешкіана «Життя, конфлікти і любов у транскультуральному світі». Конференція присвячена 40-річчю розвитку методу в світі та 25-річчю в Україні, та стала кроком до обміну досвідом і об’єднання фахівців, які ефективно використовують метод позитивної психотерапії в різних сферах суспільного життя і вирішують актуальні питання психотерапії, психології та коучингу.

 

 

 

Активну участь у роботі Міжнародної науково-практичної конференції прийняли фахівці науково-дослідної лабораторії екстремальної та кризової психології науково-дослідного центру НУЦЗУ, зокрема старший науковий співробітник, майор служби цивільного захисту Овсяннікова Я.О. та старший науковий співробітник, капітан служби цивільного захисту Похілько Д.С.

 

Фахівці науково-дослідної лабораторії екстремальної та кризової психології науково-дослідного центру поділилися досвідом роботи в рамках використання методів позитивної психотерапії в практичній діяльності екстремального психолога з директором Висбаденської академії психотерапії, президентом Всесвітньої асоціації позитивної і транскультуральної психотерапії, медичним директором Висбаденського психотерапевтичного центру, доктором медицинських наук, доцентом Хамидом Пезешкианом.

 

По закінченню конференції фахівцями науково-дослідної лабораторії екстремальної та кризової психології науково-дослідного центру були отримані сертифікати учасника IХ Міжнародна науково-практична конференція з позитивної психотерапії Н.Пезешкіана «Життя, конфлікти і любов у транскультуральному світі».

 

 

Науково-дослідна лабораторія екстремальної та кризової психології.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10