RSS

Новини навчальних закладів

30.05.2017
НУЦЗУ

Національний університет ДСНС України десятий рік поспіль входить до 200 найкращих вузів нашої держави за рейтингом Юнеско

Національний університет цивільного захисту України увійшов до академічного рейтингу університетів України ІІІ, IV рівнів акредитації Юнеско «Топ-200 Україна» у 2017 році, представивши вдесяте вищий навчальний заклад Державної служби України з надзвичайних ситуацій. За останні роки вищий навчальний заклад Держслужби України з надзвичайних ситуацій покращив свої показники на 10 позицій і посідає наразі 148 місце.
Одинадцятирічний досвід роботи упорядників рейтингу «Топ-200 Україна» дозволяє зробити певні висновки. Поступово удосконалюючись, він стає зручним інструментом для інтегрального оцінювання діяльності ВНЗ на основі сукупності критеріїв, узгоджених з IREG, що робить його корисним для українського ринку праці і зрозумілим для міжнародної спільноти, особливо для зарубіжних студентів, які хочуть отримати освіту в Україні.
Цього року — одинадцятий випуск рейтингу українських вишів. Його методика побудована відповідно до міжнародних принципів ранжирування університетів і передбачає проведення порівняльного аналізу досягнень вишів різних типів на основі низки універсальних критеріїв.
За даними експертів, сьогодні флагманами у сфері вищої освіти в Україні є два столичних та один харківський вищі навчальні заклади нашої держави, що демонструють стабільно високі показники на всіх напрямах своєї діяльності. Наряду із передовими вищими навчальними закладами України десятий рік поспіль залишається Національний університет цивільного захисту України, щороку підвищуючи свої рейтингові показники, а також помітна тенденція підвищення рівня інтеграції в європейський і світовий освітньо-науковий простори та здійснюються заходи щодо підвищення індексів цитованості за системами системами Scopus та Web of Science
Більш детально можна ознайомитись на сайті: http://osvita.ua/vnz/rating/55849/ 


Національний університет цивільного захисту України

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.