https://www.high-endrolex.com/10 В НУЦЗУ вийшла друком колективна монографія | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

15.05.2017
НУЦЗУ

В НУЦЗУ вийшла друком колективна монографія

Нещодавно в Національному університету цивільного захисту України вийшла друком колективна монографія «Особливості розвитку індустрії туризму в Україні», підготовлена на базі навчально-науково-виробничого центру. Її авторами є професор кафедри публічного адміністрування у сфері цивільного захисту, доктор наук з державного управління, професор Мельниченко О. А. і начальник наукового відділу з проблем управління у сфері цивільного захисту ННВЦ, доктор наук з державного управління, с.н.с. Шведун В. О. Ця монографія є логічним продовженням комплексних наукових досліджень в означеній сфері і містить теоретичні положення й практичні рекомендації, які можуть бути використані для вдосконалення державного управління у сфері туризму України, зокрема, його правового й інституціонального забезпечення.
Крім того, друком вийшли за загальною редакцією ректора університету Садкового В. П. фаховий збірник наукових праць «Вісник Національного університету цивільного захисту України. Серія: Державне управління» (2017, № 1) і матеріали Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції «Державне управління у сфері цивільного захисту: наука, освіта, практика» (22–23 лютого 2017 р.).


Навчально-науково-виробничий центр
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10