https://www.high-endrolex.com/10 33 курсанти і студенти НУЦЗУ стали переможцями і призерами ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

12.04.2017
НУЦЗУ

33 курсанти і студенти НУЦЗУ стали переможцями і призерами ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

У лютому-березні тривав ІІ етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук у 2016/2017 навчального року.
Так, шостий рік поспіль Національний університет цивільного захисту України є базовим з проведення інтелектуальних перегонів з галузі наук «Цивільна оборона та пожежна безпека» відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України № 1266 від 20.10.2016р. «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук у 2016/2017 навчальному році». Та шостий рік поспіль активними учасниками заходу є курсанти і студенти Національного університету цивільного захисту України.
Сьогодні НУЦЗУ є надійним гарантом збереження наукових традицій і центром розвитку курсантсько-студентської науки в багатьох галузях технічного та гуманітарного спрямування. Завдяки участі вихованців навчального закладу у всеукраїнських та міжнародних наукових заходах здійснюється відбір талановитої молоді, які мають здібності до науково-дослідної діяльності, співробітництво з науковими товариствами курсантів і студентів інших вишів України та зарубіжжя, вивчається позитивний досвід організації науково-дослідної роботи молодих вчених із впровадженням нових форм і методів у свою роботу.
Як зазначив проректор з наукової роботи Володимир Андронов, молоді науковці університету взяли участь у конкурсі за 32 спеціальностями. Цьогоріч 33 вихованці НУЦЗУ стали переможцями і призерами ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук. Так, дипломами І ступеня нагороджено – 3 молодих науковці університету, дипломами ІІ ступеня – 12 і ІІІ ступеня – 18 вихованців навчального закладу.
Дипломом І ступеня нагороджено:
- Володимира Крадожона, курсанта 4-го курсу факультету техногенно-екологічної безпеки, з галузі наук “Хімічні технології” ( науковий керівник - Скородумова Ольга Борисівна, професор кафедри спеціальної хімії та хімічної технології);
- Анатолія Будька, курсанта 5-го курсу факультету пожежної безпеки, з галузі наук “Інформатика та кібернетика” ( науковий керівник - Чуб Ігор Андрійович, начальник кафедри пожежної профілактики в населених);
- Олександра Іванова, курсанта 3-го курсу факультету цивільного захисту, з галузі наук “Цивільна оборона та пожежна безпека” (науковий керівник - Кулик Яків Сергійович, викладач кафедри піротехнічної та спеціальної підготовки).
До речі, у 2011-2012 навчальному році переможцями ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт стали 3 вихованці Національного університету цивільного захисту України, у 2012-2013 році – 12 курсантів та студентів навчального закладу, у 2013-2014 році – 16 вихованців, а у 2014-2015 році, як і у 2015-2016 - 25.


Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото – Ігоря Котова
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10