RSS

Новини навчальних закладів

11.04.2017
НУЦЗУ

Студентка НУЦЗУ посіла ІІІ місце у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт із галузі «Романо-германські мови і літератури»

6–7 квітня 2017 року на базі Херсонського державного університету відбулася підсумкова науково-практична конференція Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт із природничих, технічних та гуманітарних наук у галузі «Романо-германські мови і літератури», організована відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 20.10.2016 р. № 1266 «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук у 2016/2017 навчальному році». У другому (заключному) етапі конкурсу змагалися 22 студенти з 16 вишів України.
Національний університет цивільного захисту України на конкурсі представила студентка V курсу соціально-психологічного факультету Тетяна Попова з дослідженням на тему «Цінності в текстах сучасної англомовної реклами» (науковий керівник — старший викладач кафедри мовної підготовки Олена Олександрівна Старова). Попри те, що Тетяні довелося змагатися переважно зі студентами лінгвістичних спеціальностей, журі відзначило новизну її дослідження, оригінальні принципи опрацювання лексичного матеріалу та високий рівень презентації результатів під час конференції, поцінувавши роботу дипломом ІІІ ступеня.
Вітаємо нашу переможницю й бажаємо їй подальших успіхів і звершень!



Кафедра мовної підготовки
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.