RSS

Новини навчальних закладів

27.03.2017
НУЦЗУ

НУЦЗУ разом із Міжнародним товариством з питань управління надзвичайними ситуаціями Брюсселя проведуть міжнародну конференцію

24 березня із робочим візитом до Національного університету цивільного захисту України прибув співголова Міжнародного програмного комітету Міжнародного товариства з питань управління надзвичайними ситуаціями Брюсселя, професор Самберг Андре.
Від очільника Міжнародного товариства з питань управління надзвичайними ситуаціями професор Самберг Андре звернувся до керівництва навчального закладу із пропозицією про спільне проведення на базі НУЦЗУ міжнародної конференції TIEMS. Основною темою запланованої конференції, яка відбудеться 29-30 травня цього року, є реформи у сфері діяльності ДСНС, а пріоритетними - питання освіти у галузі управління цивільного захисту, техногенними і природними надзвичайними ситуаціями. У дводенному науковому форумі візьмуть участь президент міжнародного товариства, а також науковці із Фінляндії, Франції, Америки тощо.
У перспективі — ухвалення угоди про співробітництво між Національним університетом цивільного захисту України і Міжнародним товариством з питань управління надзвичайними ситуаціями Брюсселя та розширення сфери міжнародного обміну досвідом.
Довідка. Міжнародне товариство з питань управління надзвичайними ситуаціями розташоване у Брюсселі королівства Бельгії. Засноване у 1993 році. Товариство має 2 основних напрями діяльності: професійна освіта та прикладні науково-дослідницькі проекти у галузі управління цивільного захисту, а також техногенними та природними надзвичайними ситуаціями.

 


Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото — Ігоря Котова
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.