RSS

Новини навчальних закладів

28.03.2017
НУЦЗУ

29-30.03 - в НУЦЗУ відбудеться Міжнародна науково-практична конференція молодих учених «Проблеми та перспективи забезпечення цивільного захисту». Акредитація ЗМІ

29-30 березня в Національному університеті цивільного захисту України відбудеться Міжнародна науково-практична конференція молодих учених «Проблеми та перспективи забезпечення цивільного захисту». У форумі візьмуть участь майже 500 молодих науковців з Азербайджану, Білорусі, Болгарії, Польщі, Казахстану та багатьох регіонів України.
Проведення щорічної наукової конференції молодих учених «Проблеми та перспективи забезпечення цивільного захисту» на базі НУЦЗУ стало традиційним і щороку набуває все більшої актуальності в сучасному науковому просторі.
В перший день міжнародна науково-практична конференція розпочне свою роботу у пленарному режимі. Тематика доповідей на конференції буде різноманітною та охоплюватиме питання профілактики надзвичайних ситуацій, організації управління діяльністю оперативно-рятувальних підрозділів, гасіння пожеж та аварійно-рятувальних робіт, аварійно-рятувальної, спеціальної та військової техніки, інформаційних технологій та математичного моделювання, психологічного забезпечення діяльності оперативно-рятувальних підрозділів, безпеки життєдіяльності, екологічних проблем тощо. Вперше у роботі конференції беруть участь молоді вчені кафедри військової підготовки університету.
29-30 березня згідно із програмою заплановано роботу секцій: «Профілактика пожеж та надзвичайних ситуацій», «Організація управління діяльністю оперативно-рятувальних підрозділів», «Гасіння пожеж та аварійно-рятувальні роботи», «Аварійно-рятувальна, спеціальна та військова техніка», «Автоматичні системи безпеки та інформаційні технології», «Психологічне та гуманітарне забезпечення діяльності оперативно-рятувальних підрозділів», «Природничо-наукові аспекти цивільного захисту», «Охорона праці та техногенно-екологічна безпека».
Для ознайомлення надається програма Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених «Проблеми та перспективи забезпечення цивільного захисту».
Акредитація ЗМІ триватиме до 17.00 28 березня за тел (057)707-34-59.


 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.