https://www.high-endrolex.com/10 Науковці-психологи підвищують свій професійний рівень | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

17.03.2017
НУЦЗУ

Науковці-психологи підвищують свій професійний рівень

Науковий співробітник Науково-дослідної лабораторії екстремальної та кризової психології науково-дослідного центру НУЦЗУ Вікторія Цокота відвідала 15 березня 2017 року лекцію професора Галя Рихтера-Левіна (Gal Richter-Levin), фахівця в галузі поведінкової нейробіології, засновника The Brain and Behavior Laboratory й директора the Institute for the Study of Affective Neuroscience (Ізраїль). Захід проводився в межах всесвітньої акції Brain Awareness Week за підтримки Посольства Держави Ізраїль в Україні.

 

Хочеться відзначити, що професор Рихтер-Левін займається актуальними дослідженнями проблем ПТСР на тваринах. Професор поділився з аудиторією цікавими висновками щодо впливу ювенільної травми, як подальшого фактору ризику формування ПТСР та статевих відмінностей у формуванні передумов травматизації. Під час лекції було наголошено про важливість створення міждисциплінарних дослідницьких груп та обміні досвідом при проведенні паралельних досліджень на тваринах та за участю людей. 

 

Науково-дослідна лабораторія екстремальної та кризової психологі. Фото - В.Цокота.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10