RSS

Новини навчальних закладів

21.02.2017
НУЦЗУ

22–23.02 на базі НУЦЗУ відбудеться Всеукраїнська науково-практична Інтернет-конференція «Державне управління у сфері цивільного захисту: наука, освіта, практика»

22–23 лютого 2017 року на базі Національного університету цивільного захисту України відбудеться Всеукраїнська науково-практична Інтернет-конференція «Державне управління у сфері цивільного захисту: наука, освіта, практика». Конференція підготовлена за ініціативи навчально-науково-виробничого центру нашого Університету та підтримки Дніпропетровського державного аграрно-економічного університету, Чорноморського державного університету імені Петра Могили, Дніпропетровського університету митної справи та фінансів.
Цей науково-комунікативний захід викликав значний інтерес на національному рівні, оскільки в сучасному глобальному інформаційному суспільстві саме інтерактивні інформаційно-комунікативні технології стають одними з найперспективніших засобів спілкування вчених із різних регіонів і країн. У конференції взяли участь понад 150 осіб з різних навчальних закладів, наукових установ й організацій, які входять до рейтингу ТОП-200. Її проведення дозволить підвищити престиж НУЦЗ України на національному рівні та розширити коло наукового спілкування.
Доповіді учасників конференції згруповані за такими науковими напрямами (секціями):
1. Механізми формування та реалізації державної політики
у сфері реформування вищої освіти.
2. Державні механізми забезпечення якості вищої професійної освіти.
3. Державне регулювання розвитку дистанційної освіти для підготовки конкурентоспроможних фахівців.
4. Механізми державного управління в соціальній сфері.
5. Механізми державного управління в екологічній сфері.
6. Організаційно-правові, соціально-економічні та психолого-педагогічні аспекти державного управління у сфері цивільного захисту.
7. Державна політика захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій та запобігання їх виникненню.
8. Державні механізми забезпечення пожежної та техногенної безпеки.
Ураховуючи статус заходу, обговорення наданих матеріалів досліджень буде проходити у формі інтерактивного спілкування представників оргкомітету з визначеним колом учасників із різних секцій, які перебуватимуть у режимі online-конференції на Skype-зв’язку. Представлятиме наших колег-співорганізаторів начальник навчально-науково-виробничого центру, доктор наук з державного управління, професор Світлана Домбровська.
Зважаючи на те, що ця науково-практична конференція викликала значну зацікавленість серед учених, вирішено її матеріали узагальнити й надрукувати на сторінках фахового видання «Вісник НУЦЗУ. Серія: Державне управління».
Оргкомітет конференції висловлює щиру подяку всім учасникам заходу та налаштований на продовження взаємовигідної співпраці в різноманітних наукових проектах!
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.