https://www.high-endrolex.com/10 Науковці і студенти НУЦЗУ підвищуватимуть кваліфікацію у Поморській Академії Республіки Польща | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

16.02.2017
НУЦЗУ

Науковці і студенти НУЦЗУ підвищуватимуть кваліфікацію у Поморській Академії Республіки Польща

Упродовж тижня студенти і науковці НУЦЗУ підвищуватимуть кваліфікацію на базі Інституту Національної Безпеки Поморської Академії. Виїзд до Польщі здійснюється відповідно до Угоди про співпрацю в освітній та науковій сферах між НУЦЗУ та Поморською Академією.
Як вже повідомляв сайт новин університету, 9-10 червня українська делегація у складі проректора з наукової роботи Національного університету цивільного захисту України Володимира Андронова, начальника навчально-науково-виробничого центру Світлани Домбровської і начальника наукового відділу з проблем державної безпеки навчально-науково-виробничого центру Володимира Стрельцова відвідала Поморську академію (м. Слупськ, Польща).
Науково-педагогічні працівники НУЦЗУ стали учасниками міжнародної науково-практичної конференції «Безпека країн Цетральної та Східної Європи в контексті міграційного кризи», де виступили з привітаннями та доповідями щодо лібералізації візового режиму України та ЄС.
10 червня 2016 року на базі Поморської академії відбулось ухвалення угоди про співпрацю між навчальними закладами. Під час розмови з ректором Академії Романом Дроздом та директором Інституту проблем безпеки Анджеєм Урбанкем було визначено такі перспективні напрями співпраці: семестровий обмін студентами, підготовка спільної магістерської програми та програми підготовки докторів філософії, питання дистанційного навчання, стажування викладачів Поморської академії в Україні та НУЦЗ України в Польщі, сумісні науково-дослідні програми.
 
 
 
 
 
Лариса Кошеварова
Відділ зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю НУЦЗУ
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10