https://www.high-endrolex.com/10 «Вісник Національного університету цивільного захисту України. Серія: Державне управління» увійшов до міжнародної наукометричної бази даних Index Copernicus International | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

05.01.2017
НУЦЗУ

«Вісник Національного університету цивільного захисту України. Серія: Державне управління» увійшов до міжнародної наукометричної бази даних Index Copernicus International

У грудні 2016 року фахове наукове видання «Вісник Національного університету цивільного захисту. Серія: Державне управління» Національного університету цивільного захисту України увійшло до міжнародної наукометричної бази даних Index Copernicus International.
Згідно з повідомленням представників ICI на офіційному веб-сайті цієї бази даних розміщена детальна інформація щодо засновника Вісника НУЦЗУ, складу редакційної колегії, науково-дослідного профілю і його числового коду, наданого Міжнародним Центром ISSN, що знаходиться у Парижі. Внесення університетського Вісника до зазначеного міжнародного реєстру періодичних видань масової інформації – один із етапів, який ним успішно реалізовано щодо отримання відповідного Індексу Копернікуса, а також реєстрації в американській бібліографічній і реферативній базі даних журнальних статей, книг та програмних компонентів RePEc.
ICI була створена в Польщі в 1999 році та названа на честь Миколи Коперника. Вона представляє собою базу даних користувачів інформації в мережі Internet такого наукового профілю, як «Соціальні та гуманітарні науки», «Менеджмент», «Безпека», «Публічна політика» тощо, а також наукових установ, видань і проектів. Власне, ISI є платформою для міжгалузевого наукового співробітництва та виконання спільних наукових проектів. Станом на 2016 рік основний список ICI містить понад 22 000 журналів, у тому числі понад 100 з України.
Варто відзначити, що IСI передбачає використання низки інструментів, необхідних для оцінювання наукової продуктивності, які дозволяють відслідковувати вплив наукових досліджень і публікацій окремих учених чи наукових установ. У процесі такого оцінювання продуктивності відбувається реферування й індексування наукових розробок і публікацій. На сьогодні IСI оприлюднила інформацію щодо продуктивності Вісника НУЦЗУ за період 2015 року, яку було оцінено й надано індекс 37,26.
Більш детальну інформацію можна отримати на офіційному веб-сайті Індекса Копернікуса за посиланням http://journals.indexcopernicus.com/masterlist.php?page=1&q=2414-5858.

Навчально-науково-виробничий центр НУЦЗУ, прес-служба НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10