RSS

Новини навчальних закладів

07.12.2016
ЧІПБ НУЦЗУ

Олімпіада з правознавства

7 грудня в Черкаському інституті пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля Національного університету цивільного захисту України кафедрою управління у сфері цивільного захисту було проведено міжвузівську олімпіаду з дисципліни «Правознавство». Участь у ній взяли курсанти 4 курсу напрямків підготовки «Цивільний захист» і «Пожежна безпека», а також курсанти Львівського державного університету безпеки життєдіяльності, студенти Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького, Черкаського навчально-наукового ДВНЗ «Університет банківської справи» та Черкаського медичного коледжу.
У рамках олімпіади курсанти та студенти виконували тестові, теоретичні та логічні завдання. Кращих правознавців серед учасників визначить кваліфікована комісія, до складу якої увійшли: голова – начальник факультету цивільного захисту майор с. ц. з. В’ячеслав Гора, завідувач кафедри управління у сфері цивільного захисту Тетяна Кришталь, доцент кафедри Аліна Білека та викладач кафедри підполковник с. ц. з. Кирил Пасинчук.
Також сьогодні викладачами кафедри-організатора олімпіади, яка відбулася в рамках проведення Всеукраїнського тижня права, для представників ЛДУБЖ була проведена ознайомча екскурсія територією навчального закладу.


Кафедра управління у сфері цивільного захисту

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.