https://www.high-endrolex.com/10 У Національному університеті цивільного захисту України відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція «Культура України: традиції та сучасність» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

01.12.2016
НУЦЗУ

У Національному університеті цивільного захисту України відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція «Культура України: традиції та сучасність»

01 грудня у Національному університеті цивільного захисту України відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція «Культура України: традиції та сучасність». Учасниками наукового форуму стали понад 100 провідних науковців, освітян та практиків майже з усіх регіонів нашої держави. Фахівці обговорили питання історико-культурної спадщини нашої держави, національних традицій та сучасності.
Після пленарного засідання робота конференції тривала у секціях: “Традиція та новація у філософському дискурсі” та “Соціокультурні аспекти: традиції та новаторства”.
Того ж дня учасники Всеукраїнської науково-практичної конференції «Культура України: традиції та сучасність» ухвалили резолюції, в якій порушили питання щодо розширення предметно-дисциплінарної специфіки секцій конференції з метою збагачення її наукового змісту і спрямованості, а також розвитку тісної співпраці з вищими навчальними закладами інших міст (Київ, Одеса, Львів, Полтава, Чернігів та іншими) для подальшого розширення представництва учасників з різних регіонів України.


Прес-служба НУЦЗУ, фото - Ігоря Котова

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10