RSS

Новини навчальних закладів

23.11.2016
НУЦЗУ

В НУЦЗУ відбувся міжвузівський науково-практичний форум «Сучасні тенденції розвитку у сфері забезпечення техногенно-екологічної безпеки»

В рамках виконання молодіжного наукового проекту «Наноструктуровані напівпровідники для енергоефективних екологічно безпечних технологій, що підвищують рівень енергозбереження екологічної безпеки урбосистеми» 22 листопада 2016 року в Національному університеті цивільного захисту України відбувся міжвузівський науково-практичний форум «Сучасні тенденції розвитку у сфері забезпечення техногенно-екологічної безпеки». Учасниками форуму стали представники Бердянського державного педагогічного університету та науково-педагогічні працівники і ад’юнкти Національного університету цивільного захисту України.

Під час форуму обговорювались питання підвищення рівня енергоефективності та забезпечення екологічної безпеки урбосистем України при використанні інноваційних технологій і новітніх матеріалів.

Виконавці проекту обговорили результати виконання першого етапу та спланували напрями наукових досліджень на наступний рік.

 

Доцент кафедри прикладної механіки                     Н.В. Дейнеко

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.