https://www.high-endrolex.com/10 Участь у роботі міжнародної науково-практичної конференції «Пожежна безпека і наука» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

08.11.2016
ЧІПБ НУЦЗУ

Участь у роботі міжнародної науково-практичної конференції «Пожежна безпека і наука»

Очільник Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України Олександр Тищенко спільно із головним науковим співробітником навчального закладу, професором Сергієм Поздєєвим взяли участь у роботі 9-ї міжнародної науково-практичної конференції «Пожежна безпека і наука», яка відбувалася з 1 до 3 листопада в м. Арнем Королівствa Нідерланди.
В рамках роботи конференції делегатами від інституту було представлено основні напрацювання під час проведення наукових досліджень у ЧІПБ. Також С. Поздєєвим здійснено наукову доповідь за темою «Дослідження поведінки залізобетонних стін в умовах пожежі з використанням методом кінцевих елементів».
Зазначимо, що у роботі конференції брали участь представники Нідерландів, Британії, США, Швеції, Фінляндії, Німеччини, Іспанії та Данії. Тому були окреслені напрямки подальшої наукової співпраці між європейськими науковими та освітніми закладами в галузі пожежної безпеки та цивільного захисту.

 



ННВВ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10