RSS

Новини навчальних закладів

13.10.2016
ЧІПБ НУЦЗУ

Другий день роботи форуму «Технології захисту/ПожТех-2016»

12 жовтня продовжив роботу XV Міжнародний виставковий форум «Технології захисту / ПожТех – 2016», під час якого були експоновані останні науково-технічні здобутки колективу Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України.
Цього дня значною увагою користувався стенд наукової та навчальної літератури, випущеної науково-педагогічними працівниками інституту.
Також були нагороджені та відзначені переможці третього конкурсу винахідницьких та раціоналізаторських проектів у сфері цивільного захисту, пожежної та техногенної безпеки. Почесне друге місце у конкурсі у номінації «Удосконалення засобів протипожежного та цивільного захисту» здобула розробка винахідників ЧІПБ «Сіпоріз».
Нагороду від Голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій Миколи Чечоткіна отримав представник авторського колективу, ідейний натхненник, конструктор та розробник майор с. ц. з. Олег Землянський.
З метою участі у виставці та численних заходах, які відбуваються у рамках форуму другого дня, прибула численна делегація у складі науково-педагогічних працівників, магістрів та найактивніших членів наукового товариства інституту.

 

ННВВ, ВЗ з ЗМІ та РГ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.