https://www.high-endrolex.com/10 У ЧІПБ відбувся випуск слухачів заочної форми навчання | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

10.06.2016
ЧІПБ НУЦЗУ

У ЧІПБ відбувся випуск слухачів заочної форми навчання

10 червня у центрі культури та дозвілля інституту відбувся випуск
магістрів та спеціалістів заочної форми навчання.
Із числа випускників 2016 року отримали дипломи спеціаліста 96 осіб (з терміном навчання 1 рік) та 24 особи (з терміном навчання 1 рік і 9 місяців), а також 25 магістрів.
Із вітальним словом до випускників звернувся тимчасово виконуючий обов’язки начальника Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України полковник служби цивільного захисту Станіслав Басараб, який зазначив: «Декілька років ви успішно поєднували навчання в інституті із щоденною оперативною роботою. І вже на собі пізнали значимість таких понять як справжня дружба, взаємопідтримка, взаємодопомога та власна відповідальність за загальну справу. Від імені усього колективу навчального закладу щиро вітаю вас зі святом вашого випуску! Вірю, що ви через усе життя з честю й гідністю пронесете високе звання випускника Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля».
Потім завідувач відділення заочного навчання Олександр Блащук зачитав рішення державної екзаменаційної комісії про присвоєння освітньо-кваліфікаційних рівнів «спеціаліст» та «магістр» випускникам, які поєднували службу в підрозділах ДСНС України з навчанням, а Станіслав Миколайович разом із заступником начальника інституту з персоналу полковником с.ц.з. Сергієм Сотником вручили дипломи та нагороди кращим слухачам.
Від імені випускників із вітальним словом та словами вдячності до керівництва та науково-педагогічного складу інституту звернулася випускниця відділення заочного навчання капітан служби цивільного захисту Оксана Шубіна (Дніпропетровська область).
Також у цей день присутні вшанували пам’ять вогнеборців-чорнобильців хвилиною мовчання та покладанням квітів до Монументу на їх честь.
Завершився захід концертом, організованим учасниками художніх колективів навчального закладу.



 

Відділ зв’язків з ЗМІ та роботи з громадськістю

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10