https://www.high-endrolex.com/10 ВИПУСК ЛІЦЕЮ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

28.05.2016
ЛЦЗ ЛДУ БЖД

ВИПУСК ЛІЦЕЮ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ

Ще вранці, задовго до початку урочистостей, у навчальному  закладі почали збиратись батьки. Хвилювання та посмішки можна було побачити на їхніх обличчях. Розділити радість свята прибули багаточисельні гості: Директор департаменту персоналу Доценко О.В., проректор Львівського державного університету безпеки життєдіяльності полковник служби цивільного захисту Ратушний Р.Т., проректор університету - начальник училища полковник служби цивільного захисту Говорущак М.Г., заступник директора Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Бачинський В.Г., заступник начальника ГУ ДСНС України у Вінницькій області полковник служби цивільного захисту Щоголєв Д.В., протоієрей Миколай Храму Господнього нашого Ісуса Христа, ветерани та гості.

З промовою до випускників виступив Директор департаменту персоналу Доценко О.В., привітав випускників проректор університету полковник служби цивільного захисту Ратушний Р.Т., представники органів влади та взаємодіючих органів.

 

Нинішні випускники за роки навчання брали участь в олімпіадах, конкурсах, Малій академії наук України, чемпіонаті України з пожежно-прикладного спорту, V Всеукраїнському фестивалі героїко-патріотичної пісні та  фестивалі патріотичної пісні та строю, долучалися до розвитку ліцейного самоврядування. Кращі серед них були нагороджені цінними подарунками та відзначені грамотами за успіхи в навчанні та активну участь у науково-дослідній роботі й громадському житті ліцею.


Після проведення усіх ритуалів та академічних церемоній настоятель Храму поблагословив випускників та окропив їх свяченою водою. Завершились урочистості прощанням із штандартом Ліцею та  останнім проходженням урочистим маршем. Підсумком свята стало виконання традиційного вальсу та концерту учасників художньої самодіяльності училища.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10