https://www.high-endrolex.com/10 Огляд-конкурс художньої самодіяльності між факультетами інституту | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

12.04.2016
ЧІПБ НУЦЗУ

Огляд-конкурс художньої самодіяльності між факультетами інституту

11 квітня в центі культури та дозвілля Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України відбувся традиційний огляд-конкурс художньої самодіяльності між факультетами серед курсантів та студентів.
Кожен із факультетів підготував до участі в конкурсі творчу програму, до якої увійшли: виступ вокально-інструментального ансамблю, сольний виступ (вокал), виступ команди КВН, хореографічна композиція, художнє слово, читання гуморески, театралізована сценка та оригінальний жанр.
Першим на сцену вийшов творчий колектив факультету техногенної безпеки та охорони праці. Потім свої таланти демонстрували учасники факультетів пожежної безпеки, оперативно-рятувальних сил і цивільного захисту та управління.
Конкурс-огляд, насичений яскравими виступами та жартами, подарував глядачам гарний настрій. Його кращі номери увійдуть до концертної програми, присвяченої Дню пожежної охорони.
 


Сектор зв’язків зі ЗМІ та РГ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10