RSS

Новини навчальних закладів

08.10.2005
ЛДУ БЖД

5-7 жовтня у Львові відбулася Міжнародна ярмарка інвестицій та нерухомості "Україна – ЄС"

Відкриття ярмарку відбулося 5 жовтня о дванадцятій годині. В церемонії урочистого відкриття взяли участь перший заступник Міністра економіки України  Сергій Романюк, голова Львівської обласної державної адміністрації Петро Олійник, ряд офіційних та бізнес делегацій, члени міжнародного Трейд-клубу в Україні, представники ЗМІ та громадськості міста.

Протягом роботи ярмарку відбулися різноманітні конференції, круглі столи, презентації де представники політичних та ділових кіл, вищих навчальних закладів змогли обговорити актуальні питання розвитку та використання інноваційних технологій, нових підходів для залучення інвестицій, обмінялись власним досвідом один між одним.

Перебуваючи 6 жовтня з робочою поїздкою  у Львові, Міжнародну ярмарку інвестицій та нерухомості "Україна – ЄС" відвідав Президент України Віктор Ющенко. В присутності Глави держави відбулася церемонія підписання «Протоколу намірів щодо спільної транскордонної стратегії міжрегіонального співробітництва вздовж українсько-польського кордону між Волинською, Закарпатською та Львівською областями України і Підкарпатським та Люблінським воєводствами Республіки Польща».

В роботі Міжнародного ярмарку інвестицій та нерухомості "Україна – ЄС" взяла участь і делегація нашого навчального закладу. Інститут презентував свої здобутки та новації у галузі цивільного захисту та техногенної безпеки, було продемонстровано фільм в якому висвітлено діяльність навчального закладу, міжнародна співпраця зі спорідненими службами країн західної Європи, новітні технології та підхід до навчального процесу. Було презентовано наукову літературу, збірники наукових праць, підручники, посібники, інформаційно–аналітичні бюлетні, газету "Галицькі вогнеборці" та ряд інших видань, що випускаються нашим навчальним закладом під редакцією науково-педагогічного складу інституту.

Подібні міроприємства  дають можливість в обміні досвідом та специфікою підходу до ряду актуальних питань, в розробці певних нових методів та механізмів роботи та застосуванню їх на практиці, що в цілому покращує продуктивність праці та допомагає залучати інвестиції, що в свою чергу збагачує економіку нашої держави.


http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.