https://www.high-endrolex.com/10 Без минулого, не має майбутнього | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

25.11.2014
ВПУ ЛДУ БЖД

Без минулого, не має майбутнього

В конференції взяли участь представники інституту історії, етнології та права Вінницького державного педагогічного університету ім. Коцюбинського. З доповіддю виступили заступник декана - директора Віталій Анатолійович Тучинський, та його вихованці студенти 3 курсу Карина Дика та Віталій Гаврищук, а також  курсанти та студенти 3 курсу нашого училища Святослав Павлюх, Євген Нестерко, Іван Габрієлян, Вадим Служалий та Вадим Купчик. Усі учасники досліджували проблемні питання сьогодення, а саме: український менталітет, мовне та національне питання в Україні. Приємно спостерігати зацікавленість молоді до власної історії та небайдужість суспільно-політичних процесів держави. «Лакмусовим папірцем» цього стала зацікавленість курсантів та студентів темою конференції. Вона показала, що молоде покоління в силу свого максималізму активно включилось у цей процес формування національної свідомості та гідності.

Сподіваємось на те, що  у майбутньому таке співробітництво між начальними закладами продовжиться, а наші курсанти прийматимуть і надалі активну участь у спільних громадських та наукових заходах.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10