https://www.high-endrolex.com/10 Фахівці НУЦЗУ проводять уроки безпеки для харківських школярів | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

18.04.2012
НУЦЗУ

Фахівці НУЦЗУ проводять уроки безпеки для харківських школярів

18 квітня заступник начальника кафедри наглядово-профілактичної діяльності Національного університету цивільного захисту України майор служби ЦЗ Олександр Савченко у рамках акції «Абетка рятувальника 2012» провів уроки безпеки з учнями 2-11 класів загальноосвітньої середньої школи №99 м. Харкова. Увагу учнів молодших класів було зосереджено на  правилах безпечної поведінки під час виникнення пожежі та діях у разі виникнення надзвчиайної ситуації. Фахівець університету нагадав про правила користування первинними засобами пожежегасіння, а також вказав на безпеку поведінки на воді.
Серед майбутніх випускників було проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо навчання у Національному університеті цивільного захисту України, перспективи подальшої праці в органах та підрозділах МНС та інших організаціях. Особливу зацікавленість викликав фільм про НУЦЗУ.
Наприкінці "надзвичайних" занять маленькі школярі відповіли на конкурсні питання, що стосувалися безпеки життєдіяльності.

 

Кафедра наглядово-профілактичної діяльності, прес-служба НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10