https://www.high-endrolex.com/10 Працівники НУЦЗУ взяли участь у роботі Х Міжнародної школи-семінару «Сучасні педагогічні технології в освіті» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

06.02.2012
НУЦЗУ

Працівники НУЦЗУ взяли участь у роботі Х Міжнародної школи-семінару «Сучасні педагогічні технології в освіті»

З 31 січня до 2 лютого працівники Національного університету цивільного захисту України брали участь у роботі Х Міжнародної школи-семінару «Сучасні педагогічні технології в освіті», що пройшла на базі Національного технічного університету «ХПІ». Під час заходу було проведено педагогічні майстерні, у рамках яких науково-педагогічні працівники вищих навчальних закладів, змогли пройти курси перепідготовки. Як зазначив завідувач кафедри прикладної механіки Сергій Вамболь, у рамках підвищення кваліфікації 6 викладачів кафедри прикладної механіки НУЦЗУ взяли участь у роботі педагогічних майстерень: «Розвиток творчих здібностей студентів технічних вузів», яку провів професор Горілий О.В., «Проектні студії у навчальному процесі, як спосіб розвитку практичних навиків студентів», яку провів доцент Решетняк О.В. та «Науково-дослідна робота студентів, як форма активізації навчального процесу», очолив яку професор Рассоха О.М. 2 лютого у круглому столі “Педагог і шляхи удосконалення його майстерності.”, проведеному керівництвом НТУ “ХПІ”, взяли участь доценти кафедри Міщенко І.В., Чернобай Г.О., Халипа В.М. та Петренко О.В.
Також під час роботи Х Міжнародної школи-семінару «Сучасні педагогічні технології в освіті» на базі НТУ «ХПІ» підвищили свою кваліфікацію науково-педагогічні працівники кафедр охорони праці та техногенно-екологічної безпеки, автоматичних систем безпеки та інформаційних технологій, наглядово-профілактичної діяльності та пожежної профілактики в населених пунктах. Таким чином 20 викладачів НУЦЗУ отримають сертифікати про проходження перепідготовки.
Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10