https://www.high-endrolex.com/10 Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій - :: Версія для друку

 19.05.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

23.01.2007
НУЦЗУ

Змагання ще не розпочались, але підготовка до них сягає кульмінації

25 січня на базі Університету цивільного захисту України відбудуться Всеукраїнські змагання МНС України з гирьового спорту та рукопашного бою. Слід зауважити, що спартакіада з гирьового спорту проводитиметься на базі навчального закладу вдруге.

Напередодні відбуваються виснажливі тренування, останні зауваження тренерів, останні приготування до великих перемог, а можливо, й до постановки нових рекордів.

Приїдуть спортсмени з різних куточків України. Близько ста шістдесяти учасників змагань виборюватимуть право на перемогу.

«Основні ставки робимо на харків’ян, - говорить тренер–гирьовик, двічі чемпіон світу з цього виду спорту В’ячеслав Кононович. - Але чекаємо на сильного конкурента з Вінницького гарнізону, начальника караулу Юрія Курячого. Наш Олександр Вінник, чемпіон світу 2006 року з гирьового спорту, на сьогодні у відмінній спортивній формі, тому сподіваємось на нові рекорди».

Хочеться побажати нашим спортсменам приберегти більше сил для успішної перемоги - ні пуху, ні пера, вам, рідні!

Спортсмени-харків’яни та їх тренери-наставники стали вже центром уваги обласних та місцевих ЗМІ.

Прес-центр Університету

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua
https://www.high-endrolex.com/10