https://www.high-endrolex.com/10 Курсанти та студенти ЛДУ БЖД ознайомились із роботою Бурштинської ТЕС | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

21.10.2011
ЛДУ БЖД

Курсанти та студенти ЛДУ БЖД ознайомились із роботою Бурштинської ТЕС

Курсанти та студенти Львівського державного університету безпеки життєдіяльності з напряму підготовки «Охорона праці» побували на Бурштинській ТЕС. Організувала практичні заняття кафедра промислової безпеки та охорони праці під керівництвом завідувача Олександра Міруса.
Провідний фахівець з охорони праці підприємства розповів про усі тонкощі роботи на такому об’єкті підвищеної небезпеки, розповів про професійні захворювання, що можуть виникнути в результаті роботи на виробництві та головні законодавчі документи, що регулюють роботу ТЕС. Курсанти та студенти оглянули котельню, центральну щитову управління та на оглядовому містку. Головний інженер ТЕС розповів про функціонування процесу постачання вугілля, його зберігання, процеси підготовки, переробки та утилізації сажових фракцій. Для майбутніх фахівців з охорони праці інформація була повчальною, корисною та актуальною.
Бурштинська ТЕС функціонує з 1965 року. Це одна з найбільших теплових електростанцій України. На станції встановлено 12 пиловугільних енергоблоків. Станція розташована на перетині ліній електропередачі, що з'єднують Україну з енергосистемами Угорщини, Словаччини та Румунії. Починаючи з 2001 року Бурштинська ТЕС працює з приростом виробництва електроенергії. Нині це одне з найбільших в Івано-Франківській області підприємств, на частку якого припадає 24% промислового виробництва.

Прес-служба ЛДУ БЖД МНС

 

 

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10