https://www.high-endrolex.com/10 Першокурсники Національного університету цивільного захисту України проходять школу справжніх чоловіків | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

29.08.2011
НУЦЗУ

Першокурсники Національного університету цивільного захисту України проходять школу справжніх чоловіків

З 15 до 31 серпня триває курс молодого бійця для курсантів набору 2011 року на навчально-тренувальному полігоні у с. Фігурівка. 208 першокурсників проходять випробування для справжніх чоловіків вдалині від батьківської опіки. Вони не тільки знайомляться із майбутньою обраною професією рятувальника, а й загартовують фізичну вправність та вчаться жити за розпорядком дня. А найосновніше - випробовують свої товариські якості: саме в таких умовах гартується справжня чоловіча дружба та взаємодопомога. За невеликий період перебування першокурсників у таборі було підібрано штат молодших командирів та сформовано курсантську раду самоврядування. Основним напрямом підготовки юнаків є навчання стройовим прийомам, правилам носіння форменого одягу, вивчення обов’язків курсанта, покращення фізичної підготовки та військової дисципліни.

Протягом перебування у таборі особовий склад курсів покращує свої стройові навички, відпрацьовує дії за командою «Тривога. Збір». Нещодавно було проведено змагання з легкоатлетичного кросу на 1000 метрів. Перемогу здобув факультет пожежної безпеки. А у змаганнях з футболу між навчальними групами факультету пожежної безпеки та  цивільного захисту перше місце виборов факультет цивільного захисту.

Тож, пройшовши курс молодого бійця, першокурсники стали повноправними представниками великої курсантської родини університету.

Перший нічний збір.

 

Заняття зі стройової підготовки.

 

Змагання з легкоатлетичного кросу на 1000м.

Прес-служба НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10