https://www.high-endrolex.com/10 КУРСАНТ ЧЕРКАСЬКОГО ІНСТИТУТУ ПОЖЕЖНОЇ БЕЗПЕКИ ОТРИМАЛА ЗВАННЯ “МОЛОДІЖНОГО МІСЬКОГО ГОЛОВИ” | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

08.11.2006
ЧІПБ НУЦЗУ

КУРСАНТ ЧЕРКАСЬКОГО ІНСТИТУТУ ПОЖЕЖНОЇ БЕЗПЕКИ ОТРИМАЛА ЗВАННЯ “МОЛОДІЖНОГО МІСЬКОГО ГОЛОВИ”

 

«Сатиричний погляд молоді на ігри дорослих» – під такою назвою пройшов у Черкасах фінальний тур конкурсу «Молодіжний міський голова – 2006», до участі в якому були запрошені не тільки бажаючі представники навчальних закладів міста, а й переможці проекту “студентська республіка”. Від Черкаського інституту пожежної безпеки участь в конкурсі взяла  курсанту 4 курсу Ірина Курінна – Президент “студентської республіки” 2005 року, член “всеукраїнського студентського парламенту”.

Перші три тури конкурсу проходили в Черкаському Палаці молоді. А півфінал та фінал – у БК “Дружба народів”. У фінальних конкурсах взяли участь представники Черкаського інституту пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля, Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького, Черкаського інституту Української академії банківської справи Національного банку України, Черкаського бізнес-коледжу та зірки КВН України.  Загалом, команди КВН навчальних закладів міста були запрошені до участі в конкурсі в якості груп підтримки своїх кандидатів. Організатори планували провести дійство з гумором, і їм це вдалося. Конкурс перетворився на свято жартів, музики і сміху. Голосування проводилося досить демократично – підрахунком голосів журі та глядачів. Приємно, що їх думка відносно переможця була одноголосною! “Молодіжним міським головою – 2006” стала Ірина Курінна.

 

Світлана Єренкова

Фото Сергія Федоренка

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10