RSS

Новини навчальних закладів

04.04.2011
НУЦЗУ

День гумору у Національному університеті цивільного захисту України

Грі КВН у 2011 році виповнюється 50 років. Тому кмітливі на винахідливі Національного університету цивільного захисту України теж святкують цей невеличкий ювілей, а також і свій п’ятирічний. Саме стільки років поспіль доводять вихованці університету свою причетність до свята гумору, граючи у КВН
Цього разу честь своїх факультетів захищали команди КВН «Стиляги», «Как-то так», «Кокос», «Инь-янь» та «МНС». Молодим жартівникам необхідно було проявити себе в чотирьох конкурсах: візитці, розминці, СТЕМі та відеоконкурсі. Найкраще впоралась з цими випробуваннями команда КВН соціально-психологічного факультету «Кокос», яка і виборола Кубок ректора. ІІ та ІІІ місце посіли команди КВН оперативно-рятувального факультету та факультету пожежної безпеки відповідно. Слід зазначити, що команда-переможець упевнено виступала протягом трьох перших конкурсів, в яких отримувала максимальну оцінку. Тільки в останньому відеоконкурсі вони поступилися команді «Инь-Янь» факультету пожежної безпеки. Проте це не завадило їм завоювати головний приз - Кубок ректора.
Вітаємо переможців з успіхом, а всіх учасників з чудовими виступами. Бажаємо нашим жартівникам творчої наснаги та гумористичних перемог!

Сергій Кригін, начальник клубу, прес-служба НУЦЗУ, фото – Ігоря Котова
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.