https://www.high-endrolex.com/10 За вмінням гідно «тримати удар» стоять наполегливі тренування і жага перемоги | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

22.03.2011
ЧІПБ НУЦЗУ

За вмінням гідно «тримати удар» стоять наполегливі тренування і жага перемоги

    Молоді спортсмени, які займаються кікбоксингом, – вихованці Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України (м. Черкаси) студент 2 курсу, першорозрядник з кікбоксінгу Дмитро Чирва та курсант 1 курсу, майстер спорту з кікбоксингу Назар Смолярчук у складі збірної команди Черкаської області взяли участь у Чемпіонаті України з кікбоксингу серед молоді.
    Змагання проходили з 18 по 20 березня в м. Харкові. За перемогу в 11 вагових категоріях змагалися близько 800 спортсменів. Назар Смолярчук виборов четверте місце у ваговій категорії до 69 кг, а Дмитро Чирва став чемпіоном у ваговій категорії до 81 кг, проте не тільки показав кращий результат змагань, а й виконав норматив кандидата у майстри спорту України з кікбоксингу.
    «За вмінням наших юних спортсменів гідно «тримати удар» та демонструвати високу техніку бою стоять наполегливі тренування, сприятлива атмосфера у команді Академії пожежної безпеки з кікбоксингу, юнацький ентузіазм, спортивний азарт і жага перемоги», – говорить тренер черкаських спортсменів-рятувальників, майстер спорту України міжнародного класу з кікбоксингу, чемпіон Європи та світу, викладач кафедри фізичної підготовки АПБ майор служби цивільного захисту Ігор Приходько.

На фото: Дмитро Чирва – переможець Чемпіонату України з кікбоксингу серед молоді – 2011 у ваговій категорії до 81 кг.

 

 

Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10