https://www.high-endrolex.com/10 Інформація по виїздам особового складу навчальної пожежно-рятувальної частини | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

21.03.2011
ЛДУ БЖД

Інформація по виїздам особового складу навчальної пожежно-рятувальної частини

Протягом минулого тижня особовим складом чергових підрозділів навчальної пожежно-рятувальної частини (НПРЧ) Львівського державного університету безпеки життєдіяльності МНС України здійснено 4 виїзди на пожежі. Курсанти приймали безпосередню участь в гасінні пожеж та розборі конструкцій, а саме:

15.03.2011р о 04год. 10хв. ІІ відділенням НПРЧ було здійснено виїзд на пожежу за адресою м. Брюховичі, вул. Бурштинова, 6 горів двоповерховий житловий будинок. Приймали активну участь в гасінні пожежі, включались в апарати АСП-2, в складі ланки ГДЗС працювали по рукавних лініях ПДПЧ-37, розбірка та проливка конструкцій.

16.03.2011р о 19год. 43хв ІІ відділенням НПРЧ було здійснено виїзд на пожежу за адресою вул. Єрошенка горів вантажний автомобіль «DAF». Прибули першими до місця пожежі, подали ствол першої допомоги на гасіння, локалізували пожежу, після чого, разом з відділенням СДПЧ-1 ліквідували пожежу.

18.03.2011р о 22год. 23хв. ІІ відділенням НПРЧ було здійснено виїзд на пожежу за адресою вул. Городоцька, 301 горіли три приватних гаражі. Приймали участь в гасінні пожежі разом з відділеннями СДПЧ-3 та СДПЧ-11. Працювали по рукавних лініях СДПЧ-3, розбірка та проливка конструкцій.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10