https://www.high-endrolex.com/10 У Національному університеті цивільного захисту України відбулося нагородження призерів міжвузівських змагань | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

25.02.2011
НУЦЗУ

У Національному університеті цивільного захисту України відбулося нагородження призерів міжвузівських змагань

23-го лютого у клубі Національного університету цивільного захисту України відбулося урочисте закриття та нагородження переможців міжвузівських змагань, присвячених Дню захисника Вітчизни. На спортивному святі були присутніми керівництво Головного Управління освіти і науки, молоді та спорту Харківської облдержадміністрації, ректори, студенти та курсанти вищих навчальних закладів Харківщини.
Два дні тривали спортивні перегони. Найсильніші спортсмени демонстрували свою спортивну вдачу, виборюючи призові місця. Нагадаємо: перший етап змагань, що включав вправи з гімнастики, гирьовий спорт та перетягування каната визначив переможця – збірну команду Національного університету цивільного захисту України. Слід зазначити, що п’ятикурсник факультету пожежної безпеки Сергій Денькович, що став чемпіоном з гімнастики (підйом переворотом), поставив рекорд – 505 разів, який може бути занесений до Книги рекордів Гінеса. А от другий етап з плавання визначив переможцем збірну команду Національного технічного університету «ХПІ», збірна команда Національного університету цивільного захисту України виборола бронзу з цього виду спорту.
Вітаючи усіх присутніх, ректор університету генерал-лейтенант служби цивільного захисту Володимир Садковий наголосив на винятковій значимості масштабного спортивного свята, що зібрало понад 350 учасників. І головне – такі заходи не тільки визначають нові рекорди та нові імена переможців, а й об’єднують сучасну молодь.
У перспективі - міжвузівські змагання 2012 року пройдуть знову на базі Національного університету цивільного захисту України.


 

Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото – Ігоря Котова

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10