https://www.high-endrolex.com/10 У Львові говоритимуть про безпеку АЕС | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

15.02.2011
ЛДУ БЖД

У Львові говоритимуть про безпеку АЕС

17-18 лютого 2011 р. о 1000 у Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності відбудеться науково-практичний семінар з пожежної безпеки АЕС за участю представників ДП "Енергоатом", державної інспекції техногенної безпеки України, ВП "Рівненська АЕС" та науково-педагогічного персоналу університету, де будуть розглянуті такі питання: моделювання розвитку та впливу пожежі на будівельні конструкції та устаткування машинного залу АЕС, визначення меж вогнестійкості несучих конструкцій; особливості горіння водню та методи випробування вогнестійкості вогнезахисних покрить. Необхідність випробування будівельних конструкцій за водневою кривою; необхідність внесення змін до правил пожежної безпеки для АЕС вимога часу.
До участі у роботі науково-практичного семінару запрошуються науково-педагогічні працівники університету та всі бажаючі.


Прес-служба ЛДУ БЖД

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10