https://www.high-endrolex.com/10 До Національного університету цивільного захисту України прибули на навчання іноземці-першокурсники | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

17.01.2011
НУЦЗУ

До Національного університету цивільного захисту України прибули на навчання іноземці-першокурсники

17-го січня до Національного університету цивільного захисту України прибули на навчання слухачі Республіки Азербайджан. 50 першокурсників розпочнуть свій навчальний семестр після новорічних канікул.
Більше 80 років Харківський провідний виш МНС забезпечує висококваліфікованими фахівцями аварійно-рятувальні підрозділи країн ближнього та далекого зарубіжжя. Це завдання є надзвичайно відповідальним. Набутий роками досвід підготовки високоякісних професіоналів пожежної ті рятувальної справи, а також створена матеріально-технічна база, що постійно оновлюється та удосконалюється відповідно до вимог сьогодення, надає всі можливості для навчання небезпечній, але благородній професії рятувальника. На підставі досягнутої у 2005 році угоди між Міністерствами МНС Азербайджану та України в Національному університеті цивільного захисту МНС розпочато навчання азербайджанських курсантів за напрямом «Пожежна безпека». Крім того, співробітники МНС Азербайджану в навчальному закладі проходять курси підвищення кваліфікації.
Взагалі, протягом останніх п’яти років навчальний заклад підготував близько 170 фахівців для Міністерства з питань надзвичайних ситуацій Республіки Азербайджан. А також 12 фахівців – для Російської Федерації. Випускники Національного університету цивільного захисту МНС користуються великим попитом на ринку праці за кордоном.

 

Прес-служба НУЦЗУ

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10