https://www.high-endrolex.com/10 У ГОСТІ ДО ПІДШЕФНОГО ДИТЯЧОГО БУДИНКУ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

29.12.2010
ЧІПБ НУЦЗУ

У ГОСТІ ДО ПІДШЕФНОГО ДИТЯЧОГО БУДИНКУ

    17 грудня делегація з Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України з числа курсантсько-студентського активу та представників керівного складу на чолі з помічником ректора з виховної та культурно-масової роботи Ольгою Подосьоновою відвідала підшефний Кропивнянський дитячий будинок, розташований у Золотоніському районі Черкаської області.
    «Твори добро на цій Землі», – під таким гаслом в навчальному закладі традиційно в грудні проводиться благодійна акція, присвячена Дню Святого Миколая та ініційована деканатом факультету цивільного захисту та техногенної безпеки, студентською радою факультету, радою курсантського, студентського та слухацького самоврядування АПБ, за підтримки ректора полковника с.ц.з. Миколи Кришталя. Головна мета акції – надання адресної допомоги дітям-сиротам з підшефного Кропивнянського дитячого будинку, що дуже важливо напередодні новорічно-різдвяних свят, коли діти особливо вірять в казку і добро.
    Добровільні пожертви від студентів та курсантів, професорсько-викладацького складу, працівників служб і підрозділів АПБ були використані для придбання новорічного замовлення дітей – дитячої художньої літератури та солодощів. Отже, серед подарунків, які привезли дітям майбутні рятувальники, було понад 300 найменувань художньої літератури, іграшки, солодощі, новорічні ялинкові прикраси та запашні «миколайчики» від пекарів академії. Відбувся спільний концерт вихованців дитячого будинку та творчих колективів і солістів АПБ, невимушене, тепле, щире спілкування.
    Члени курсантського, студентського та слухацького самоврядування АПБ висловлюють щиру вдячність за співучасть у проведенні акції, усім, хто долучився до неї.


 

 

Студентська рада факультету ЦЗ та ТБ

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10